Nu in Schiedam West POSTNL pakketpunt

Gepubliceerd op 1 december 2022 om 22:48

Vanaf vandaag kunt u uw pakket op halen bij Dierbenodigdheden Schiedam op de Rembrandlaan 8B in Schiedam West

Tot voor kort kon u geen pakketjes van POSTNL ophalen in de buurt als u in Schiedam West woonde . U moest al snel naar de wijken Nieuwlant, De Gorzen en het Centrum om uw pakketje te kunnen halen. 

Dit vond Wim  van Dierbenodigdheden Schiedam maar niks en is gaan uitzoeken of het mogelijk was om deze service aan te bieden in de wijk. Wim en Gerda al jaren een duo zowel prive als zakelijk bekend van de autorijschool Regio West zijn al een aantal jaren actief als ondernemer in de dierenspeciaalzaak waar service erg hoog in het vaandel staat. Als ze iets niet hebben dan kijken ze of ze het kunnen krijgen voor u. Woont u in de regio dan is gratis thuisbezorgen ook een optie. Daarvoor gebruiken ze hun webshop. 

 

Een pakketpunt is een must in de wijk tegenwoordig aldus Wim. Diverse pakketvervoerders zijn al vertegenwoordigt in de wijk maar de grootste vervoerder nog niet. Daarom hebben wij als service ,een beperkte pakketpunt op gezet in samenwerking met POSTNL . U kunt uw pakket hier versturen , ophalen en retourneren. Wel even thuis of op uw smartphone een verzendlabel aan maken en uitprinten. Heeft u geen printer dan doen wij dat voor u. Hoe het precies werkt kunt u vinden op de website van POSTNL .

 

Buiten dit POSTNL punt ligt er nog meer in het verschiet om het voor u wat makkelijker te maken in de wijk. Maar dat hoort u te zijner tijd  aldus Wim en Gerda

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.