veel gestelde vragen (Faq)

Heeft u een vraag hopelijk kunnen wij deze hier beantwoorden . Staat deze er niet bij? Stel deze aan ons door middel van het contact formulier

Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt

 1. Welke betaalmethoden zijn er?

  U kunt betalen in de webshop met Ideal of het zelf over te maken naar bankrekeningnummer :  NL12INGB0006847616 o.v.v. het nummer op de factuur die u in uw email binnen krijgt. Dit geld voor alle bestellingen in de webshop ook als u het komt ophalen in de winkel.
  Komt u gewoon winkelen in onze winkel dan kunt u daar contant of met pin betalen

 2. Welke vervoerder komt mijn pakketje brengen?

  Binnen ons eigen vervoersgebied komen wij zelf op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag u pakketje leveren. De rest van de pakketjes laten wij door POSTNL bezorgen.


 3. Wat zijn de levertijden?

  Wij proberen u bestelling binnen twee werkdagen te verzenden met POSTNL mits voorradig. Wij hebben vaste bezorgdagen met onze eigen bezorgdienst . Namelijk Dinsdag, Donderdag en Zaterdagmiddag. Meestal is dit aan het einde van de middag begin van de avond

 4. Wat doe ik als ik iets retour wil sturen?

  U kunt een melding maken via het contact formulier. U kunt u bestelling dan retour sturen naar onze winkel in originele staat. De verzendkosten zijn voor u zelf.
 5. Wat zijn de verzendkosten?

  Wij hanteren de verzendkosten van POSTNL dit is tot 10 KG €6,75 en erboven €13,00 met onze eigen bezorgdienst is de bezorging gratis. Ons systeem rekent voor u de juiste prijs. Enige wat u moet doen is de juiste optie selecteren.

 6. Jullie verkopen diepvriesproducten leveren jullie deze in heel Nederland?

  Nee wij leveren diepvriesproducten alleen binnen ons eigen bezorggebied met ons eigen bezorgdienst. Zo kunnen wij garanderen dat de temperatuur goed blijft.

 7. Jullie verkopen Aquaria bezorgen jullie deze ook?

  Ja en Nee. Sommige aquaria leveren we niet af en kunt u ophalen in onze winkel. Dit zijn voornamelijk de Aquaria van glas. I.v.m. de breekbaarheid kunt u deze alleen afhalen. Dit staat bij het artikel vermeld de andere sturen wij wel op.